Σεισμοι Κρητη : ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ - Κρήτη & Νησίδα Χρυσή - Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ.

Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου.

Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Φ Ο Ι Ν Ι Κ Î' Σ: Î
Φ Ο Ι Ν Ι Κ Î' Σ: Î"ΕΙΤΕ Î'ΚΟΜÎ' 15 from 1.bp.blogspot.com
Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ.

Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός .

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα.

Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Î
Î"ιαδοχικοί ισχυροί σεισμοί from www.zarpanews.gr
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της .

Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Χανιά: Î'ανδάλισαν το εκκλησάκι
Χανιά: Î'ανδάλισαν το εκκλησάκι from cdn1.bbend.net
Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Σεισμοι Κρητη : ΕÎ"Ω ΕΛΛÎ'Î"Î' - Κρήτη & Νησίδα Χρυσή - Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ.. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη σεισμοι. Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ.